Welkom bij Willems Ergonomie


Voor werkgevers en werknemers: 

Hoe fit bent u nog op uw 67e ?

Als u zich bewust bent van de impact van uw werk op uw lijf en hoe u daarmee kunt omgaan is fysieke (over)belasting een keuze. Spaar nu voor later, door nu ergonomisch verantwoord te werken !

Langdurig of recidiverend ziekteverzuim? Of juist verzuim voorkomen ?
Dan is maatwerk noodzakelijk, dus het afwijken van de standaardbenadering.
Bij het oplossen en preventie van fysieke klachten is het vaak noodzakelijk om de werkplek, werkwijze of werktechniek aan te passen.
Onze ervaring is dat juist bij werknemers met hardnekkige fysieke problematiek veel winst te halen is met specifieke aanpassingen. 

Ergonomie is zeker bij fysieke problematiek altijd maatwerk. Als u op zoek bent naar de oplossing, dan bent u hier op het juiste adres. Niet alleen voor een advies maar juist ook voor de realisatie van de geadviseerde oplossing.

Voor HRM-professionals en arbeidsdeskundigen:

Als HRM-professional of arbeidsdeskundige bent u specialist in het matchen van werk en werknemer. Maar ook preventie staat tegenwoordig hoog op de agenda. Wilt u hierin meer voor uw werknemers kunnen betekenen, volg dan de geaccrediteerde nascholing “Herkennen en reduceren fysieke belasting” en/of "Casuïstiek Werkvoorzieningen".